Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Hol tudom megkóstolni a süteményeket?

A cukrászműhelyünk bemutatótermében van erre lehetőség az esküvői érdeklődők számára, mivel nincsen cukrászdánk.Ezekre a kóstolókra megvendégeljük az érdeklődőket.A találkozóra időpontot szükséges egyeztetni.

 

Hogyan tudok rendelni?

A rendelések leadhatók e-mail-en, telefonon, vagy webáruházon keresztül is. A webáruházon keresztül csak azokat a termékeket lehet megrendelni,ahol szerepel a kosár és ahol árakat találsz.A többi termékünkre csak ajánlatot tudsz kérni.

 

Mennyi idővel az esküvő előtt kell leadni a rendelést?

Az esküvői megrendeléseket beérkezését egy hónappal előtte javasoljuk, tekintettel a kiemelt szezonra. Vannak olyan alapanyagok, kiegészítők, amik külföldről érkeznek és ezzel a határidővel tudjuk beszerzésüket az esküvő idejére biztosítani.

 

Van-e mód a termékek kiszállítására?

Vállaljuk a termékek kiszállítását az ország egész területére, ami hűtős autóval történik. Budapesti rendezvény esetén, ha a rendelés értéke nem éri el a 40.000.-, akkor 2000.- a szállítás költsége. Vidéki szállítás esetén 90.-/km és erre jön még az autópályadíj fele. 

 

Milyen fizetési módok vannak?

Egyéni megrendelések esetén készpénzzel szükséges fizetni átvételkor. Az esküvői megrendelések esetében a szerződés, megrendelő aláírásakor 50%-ot kérünk foglalóként, a maradék 50%-ot legkésőbb az esküvő előtt 2 héttel szükséges rendezni.Lehet utalással vagy készpénzzel is fizetni.